Ilmainen toimitus

yli 50 € ostoksiin  (alle 50 kg, Lähellä -paketti ja kotiinkuljetus)

tilaa ja Nouda myymälästä

Helsinki, Heinola, Riihimäki, Mikkeli

ARKI KEITTIÖVÄLINEET OTA 3 MAKSA 2

VALITSE VAPAASTI KOLME KAMPANJAAN KUULUVAA TUOTETTA

– saat edullisimman kaupan päälle! Tarjous koskee valittuja tuotteita. Käytä ostoskorissa kuponkikoodia

OTA3MAKSA2

TILAA

 

Uutuus!

Meater Block tarkkailee jopa neljää eri paistomittaria

Langaton MEATER paistomittari takaa onnistuneen lopputuloksen grillauksessa ja savustuksessa. Saat tarkan lämpötilan myös paistaessa pannulla ja nuotiolla – ilman häiritseviä johtoja. Toimii sekä uunissa, grillissä, että savustimessa.

TILAA

uutuudet

vinkit ja huolto

Elämyksiä sisällä ja ulkona

Me OPA&MUURIKALLA haluamme tuoda onnistumisen iloa ja elämyksiä jokaiseen asiakaskokemukseen. Valikoimaamme kuuluvat OPA brändin korkealaatuisesta teräksestä valmistetut kattilat, kasarit, sekä muut erikoistuotteet kuten höyry- ja haudekattilat sekä vesi- ja kahvipannut. Laajasta paistinpannuvalikoimastamme löydät pinnoitettuja, valurautaisia sekä hiiliteräksisiä laatupannuja sekä erikoispaistinpannuja, kuten lettu- ja blinipannut. Löydät meiltä myös tarvittavat keittiön pienvälineet, kuten lastat, kauhat, pihdit jne.

Laajaan vapaa-ajan ulkokäyttöön kehitetystä Muurikka tuoteperheestä löydät laadukkaat tuotteet monipuoliseen ruoanlaittoon kotipihalla, mökillä, parvekkeella ja retkellä. Valikoimaan kuuluvat savustimet, aidot ja alkuperäiset Muurikka Sähkösavustimet, sähkögrillit, kaasugrillit, Kesäkeittiöt, Kotakeittiö avotulisijat, Muurikka Pannut  sekä kaikki tarvittava retkeilyyn ja piknikille. Haluamme tuoda ihmiset yhteen, nauttimaan ruoanlaitoista sisällä ja ulkona. Tavoitteemme on tehdä arkiruoanlaitosta helppoa ja mutkatonta.

Tuotteitamme löydät jälleenmyyjiltä, verkosta sekä omista myymälöistämme

Tuotteitamme on saatavana ympäri Suomea. Listan jälleenmyyjistämme löydät täältä. Lisäksi teitä palvelee vuoden jokaisena päivänä oma verkkokauppamme. Omia myymälöitä löytyy Helsingistä kauppakeskus REDIstä sekä kauppakeskus Kaaresta, Heinolasta sekä Mikkelistä. Myymälöistämme löydät laajan valikoiman tuotteitamme sekä asiantuntevaa ja osaavaa palvelua.